OVER MIJN PRODUCTEN

Kapsalon Snitterella werkt samen met het merk z-one concept. *sulfaat vrij *parebeen vrij *niet getest op dieren en nog veel meer!

 

Over z.one

Een jong, innovatief en dynamisch merk voor de moderne hairstylist

Sinds 1999 maakt z.one concept™ furore in de professionele Italiaanse kapperswereld, die bekend staat als één van de moeilijkste en meest concurrentiële van Europa.

z.one concept™ wordt er door experts niet zomaar omschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren”. Het heeft snel een aanzienlijk deel van de Italiaanse markt veroverd en staat nu klaar om de rest van de wereld te overtuigen.

Zacht voor jouw haar, lief voor het milieu

Geen parabenen of sulfaten, verpakt in gerecycleerd materiaal

Onze producten bevatten geen parabenen of sulfaten en zijn daardoor uiterst zacht voor jouw haar.

En omdat we het milieu belangrijk vinden, hebben we daar ook aan gedacht: onze verpakkingen en etiketten worden gemaakt van gerecycleerd materiaal.

Onze filosofie

De natuurlijke staat van het haar terugbrengen

Ieder product dat we ontwikkelen, moet passen in deze filosofie. 

Of het nu gaat om shampoos, styling-producten, kleur of bleach: ze moeten jouw haar van binnen en van buiten verzorgen en conditioneren. 

De perfecte mix van natuurlijke ingrediënten en technologische innovatie op het gebied van haarverzorging is onze “geheime formule” voor een altijd schitterend resultaat.

Onze producten

Haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk schitterend resultaat.

Van reiniging tot styling: alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Onze formule is een perfecte mix van natuurlijke ingrediënten en technologische know-how.